Fujifilm lanserar!

Nyhet

Idag är det dags för Fujifilm att lansera nyheter och man kommer med X-E3, en ny kamera i serien som började som en succé med X-E1 men aldrig följdes upp lika starkt av X-E2. Men nu är X-E3 här, fjärde gången gillt? (finns en X-E2S)

Fuji har lyckats få in till stora delar av hårdvaran och funktionaliteten från i X-T2:an (och X-T20), men i ett mindre format. Detta kommer väcka mångas intresse för X-E3, tack vare ständigt ökande efterfrågan på snygga, smidiga kameror och bra objektivsortiment. Modellen har bland annat fått ny 24 Mpixels bildsensor, förbättrad autofokus, filmning i 4K och förbättrade kontrollmöjligheter - både via touch-skärmen och nya reglage.

Fujifilm har utökat sitt objektivsortiment med ett antal prisvärda och högpresterande fasta brännvidder med ljusstyrka f/2,0. Bland annat detta gör Fuji alltmer populära hos många fotografer, i synnerhet inom porträtt, street och landskap. X-E3 klarar 8 bilder per sekund med mekanisk slutare och 14 bilder per sekund med elektronisk.

Läs mer på våra produktsidor: Fujifilm X-E3

Leveransstart oktober 2017