EXPO: workshop Photoshop

Många av oss som gillar att fotografera känner att det vi haltar på är efterbearbetningen och därför kommer vi att köra en workshop inom det med Erika Lidén - något du bara måste anmäla dig till om du känner likadant, eller vill lära dig MER!

Att ha koll på fotograferandet kan de flesta av oss men i efterbehandlingen eller efterbearbetning finns det mycket att lära för nästan alla. Erika Lidén går igenom grundkonceptet hur man arbetar i Photoshop och liknande program och du kommer att komma hem med massor av nya kunskaper som kan användas i det vardagliga fotograferandet. Att kalla efterbearbetning för "fusk" är fel då mycket inte går att ändra på i naturen. Det där störande ensamma trädet i bakgrunden, den där fågeln som flyger in i bilden eller den där hemska kromatiska aberrationen som inte gick att undvika, sånt går ju att korrigera idag, väldigt enkelt. Eller den där perfekta bakgrunden du fått på bild och det där perfekta porträttet av din dotter...tänk om de gick att kombinera. Det kan man.

Anmälan och information: CyberPhoto EXPO 2017