EXPO: Tävling!

Snart är det dags för CyberPhoto EXPO igen och till det kommer vi att ha en tävling där alla kan delta, oavsett vart man bor! Temat är porträtt och du har tom midnatt idag (21 september) på dig att delta!

Ett (1) bidrag per tävlande, maila in bilden (bifogad, ej länkad eller delad via molntjänster) till blogg@cyberphoto.se senast 21 september 2017. Då finalbilderna skrivs ut på 70x100cm "kapaboard" krävs en relativt hög upplösning. Vi rekommenderar ca 6 mpixel eller högre. Bilden ska vara i JPEG. Temat är porträtt och 10 finalbilder skrivs ut till CyberPhoto EXPO den 30 september där publiken kommer att rösta fram vinnaren som vinner ett presentkort på 5000kr hos CyberPhoto. Alla finalister får sin utskrivna bild som pris för att tagit sig till topp 10. Juryn består av medlemmar av CyberPhoto och juryns beslut kan ej överklagas. Familj och nära vänner till anställda på CyberPhoto får ej delta. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Bilden måste vara tagen av den tävlande, fri efterbearbetning/ljussättning. Vi förbehåller oss rätten att använda bilden i samband med tävlingen, inget annat.

Se till att vara med och tävla med ditt bästa porträtt - vi vet att det finns massor av fantastiska porträttbilder där ute på hårddiskar och minneskort! Har du frågor om tävlingen, maila oss så svarar vi på dessa.

OBS! Tävlingen är avslutad!