EXPO: Imorgon är det dags!

Vi öppnar EXPO kl 10:00 men redan 09:00 kan man smita in på en föreläsning med Stefan Jönsson om produkt- och reklamfotografering, en mycket populär föreläsare på Fotomässan i Stockholm som fyllde upp workshop idag.

Se till att komma redan 09:00 om du vill bli inspirerad och få nya idéer. Sen är hela dagen fylld av föreläsare inom olika genrer som är både kostnadsfritt och trevligt att lyssna på. Påminner också om att du kan få din utskrift utskriven av Epson på EXPO och du kan få din Nikon-kamera uppdaterad och putsad av servicetekniker uppflygna från Nikon Solna till CyberPhoto EXPO. Vi har nya GoPro Hero 6 Black på plats, precis som Nikon D850, Canon C200, Fujifilm X-E3 och Olympus E-M10 Mark III bland mycket annat.

Vi ses väl imorgon?

Anmälan och information: CyberPhoto EXPO 2017