Dynamiska modeller

Svampar är dynamiska modeller, plötsligt en dag så står den bara där. De växer otroligt fort och kan anta väldigt roliga former. Så på med ett passande objektiv och ut och leta roliga och nyskapande motiv!

Bilderna du ser här ovan är resultatet av att ta med kameran på en skogspromenad i ett friluftsområde nära Umeå. Det magiska kvällsljuset, varmt och mjukt, är riktigt trevlig även om man har väldigt tajt med tid på sig att utnyttja det. Att reka först är att föreslå. Fördelen med svampar är att de poppar upp lite varstans så troligen har alla vi som läser Bloggen dessa dynamiska fotomodeller inom nära avstånd. Lite kreativitet och en laddad kamera så är saken biff...det är svampdags!

Använder du Canon? Kolla in denna så långt lagret räcker: Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro 1:1