CyberPhoto EXPO: GoPro

Vi har GoPro på plats för att visa sina nyheter och produkter på CyberPhoto EXPO - ta tillfället att träffa Mattias som kan allt om dessa kameror och tillbehören till dessa. Mattias visar även Feiyutech och Polar Pro på EXPO, lördagen den 30:e september!

Har du sett Feiyutech? Kolla in deras produkter som är riktigt vassa och har vunnit flera tester senaste tiden, det är hög kvalitet och riktigt bra funktion. Kolla in hela deras sortiment via länken nedan. Lätt hittat och beställt - just nu kan du dessutom delbetala i 24 månader med 0% ränta. Har du sett Karma Grip? Ytterligare en produkt som är supersmart, lättanvänd och som skapar bättre resultat för dig som filmar. Vi gillar dessa, kolla in om det är något för dig!

Här hittar du Feiyutech: Feiyutech sortiment
Läs mer om Karma Grip: GoPro Karma Grip för GoPro