Canon lanserar videokameror

Nyhet

Att video är riktigt trendigt är det nog ingen som har gått miste om och här kommer fler nyheter inom kategorin. Det är Canon som idag lanserar inte mindre än fem grymma videokameror och en skärm för filmmakare.

Filmskapare hör upp för nu blir det ännu roligare och lättare att skapa filmmagi. Av Canons fem nya videokameror idag klassar man fyra av modellerna som professionella videokameror.

Två av modellerna Canon XF400 och XF405 har kapacitet för 4K 50p. De här är tänkta för dig som arbetar på proffsnivå. De har en en 15x 4K zoomlins god ergonomi med ett lätt och kompakt kamerahus, 1,0-CMOS-sensor, kontinuerlig inspelning i Full HD med 100 bilder/ sekund för Slow motion-sekvenser, HDMI, en professionell XLR-ljudingång, LAN. Via inbyggd WiFi har du möjlighet till FTP-överföring och fjärrstyrning. Lillebror Canon LEGRIA GX10 är även den en 4K videokamera och har samma specifikationer som XF400-serien men saknar XLR-ingången. En perfekt kamera för entusiasten, skolan eller filmproducenten med stram budget. Canon XA11 och XA15 erbjuder inspelning av Full HD-video med en högkvalitativ bildkvalitet dessa ska fungera mycket fint även vid mycket svagt ljus har HDMI, professionella XLR-ljudingångar.

Du kan läsa mer om dessa videokameror här:

Canon XF400
Canon XF405
Canon Legria GX10
Canon XA11
Canon XA15