X-files: Overkill

Omväxling förnöjer...

Det är intressant att se Instagramkonton från de som fotograferar aktivt. De jag uppskattar mest är de som har en stor variation på sina bilder. Ju mer blandat desto intressantare. Denna bild gjorde jag först klassiskt svartvit och det passade bra till motivet. Fint och bra. Men så slog mig tanken, om jag går "wild and crazy" på ett sådant stilla motiv, vad händer då? Ja, vad som hände ser du på denna bild. Som sagt omväxling förnöjer, bilden passar säkert inte alla, men varför inte ha lite kul med bilderna nu och då?

Bilden är tagen med Fujifilm GFX50S + GF 63/2,8 R WR, 1/125s, f/8 och ISO 200.

Klicka här för att se större bild >>

Vill du läsa mer ur vår serie ”X-files" så kan du använda sökfunktionen här i bloggen och skriva in just X-files, eller bara klicka på denna text >>

/Thomas