Skenar iväg

Nyhet

Dags för en ordvits som tröst en måndag. DÖRR har många smarta och prisvärda produkter och en av de är kameraskenorna i MS-serien som ger bra möjligheter att vara extra kreativ, kolla in dessa via länken nedan.

MS-310 är flaggskeppet med gängfäste för två produkter och håller för två tillbehör, tex mikrofoner, blixtar och liknande grejer. Smart och smidig produkt. DÖRR har så mycket annat vi vill berätta mer om och du hittar ett par LED-produkter som är populära, prisvärda och bra via länkarna här nedan. Kika in bland dessa produkter för att se om det är något som passar dig. Nu är det snart höst, ja, hemskt på många sätt, men många kommer ut för att plåta makro i den här säsongen och det finns bra grejer från DÖRR för det...

Läs mer här: Dörr MS-310 kameraskena
Läs mer här: Dörr Ringbelysning LED48 Macro
Läs mer här: Dörr Videobelysning DVL-192 LED