Samyang AF 35/2,8 FE för Sony

Test

Vad glad man blir när det kommer ett bra objektiv som inte kostar så att det blir grötmånader framöver! Sen måste de leverera bildkvalitet också och vips har vi sammanfattat Samyangs nya 35mm till Sony. Nu med autofokus!

Mats skriver så här: Med en höjd på endast 33 mm och vikt på ungefär 85 gram, är denna optik ett perfekt alternativ att ha med sig på ex.vis stadsvandringar eller resor - eller vid andra tillfällen där man vill färdas med en så smidig kamerautrustning som möjligt. Vi är vana med att de flesta objektiv från Samyang är helt manuella, vad gäller fokusering och till viss del även exponering. Denna optik har dock fungerande autofokus. Någon bländarring och hyperfokalskala finns dock inte som på de manuella. Autofokuserar relativt tyst och snabbt.

Läs mer här: Samyang AF 35/2,8 FE för Sony - test