Peak Design

Nyhet

Peak Designs produkter har verkligen gjort succé på marknaden och nu har man släppt några nya produkter: uppdaterade Leash, Cugg och Anchors till dessa. Vad skiljer mot de förra varianterna? Vi går igenom nyheterna här!

Cuff Ash och Charcoal är de två nya varianterna, som också kallas version 3, i nya färger som matchar Peak Designs andra produkter och är riktigt snygga! Cuff är en handledsrem som passar alla typer av kameror och är en perfekt "vän" när man vill ha med sig kameran tex på stan. Nya material, ny design och ännu smidigare "ankare" eller fästen och möjligheten att ha den som ett armband när du inte behöver ha kameran på plats. Riktigt läcker produkt!

Läs mer om Peak Design Cuff: Peak Design Cuff Charcoal, handledsrem

Leash är kameraremmen som tusentals svenskar köpt senaste två åren och nu uppdateras även den i Ash och Charcoal, alltså de snygga och moderna färgerna. Smidigare variant av Slide som är den stora och rejäla remmen i material som återfinns i ditt bilbälte. Leash passar bättre för kompakt- och spegelfria systemkameror och är designmässigt mer "rätt". Även här har man fått smidigare och tunnare fästen, nya materialval och spännen i aluminium istället för kompositmaterial tidigare. Man kan använda Leash som nackrem, axelrem eller slingrem. Allt i Peak Designs system är kompatibelt och smidigt...favoritprodukt för många av oss!

Läs mer om Peak Design Leash: Peak Design Leash Charcoal kamerarem