Nikon AF-S 70-200/4G ED VR

Test

Nikons 70-200mm med bländare f/4 är ett populärt verktyg bland många fotografer och Mats har fördjupat sig i hur det fungerar med de senaste kamerorna från Nikon. Testet kan du läsa hos oss redan nu, helt kostnadsfritt och enkelt, som vanligt!

Mats skriver: En 70-200mm-optik är oerhört användbar till lite allt möjligt som ex.vis sportfoto, porträtt, kultur, natur och en massa andra områden. Bildkvaliteten är så hög att telezoomen kan i många fall ersätta motsvarande fasta brännvidder. Vilket gör att den kombinerad med t ex en högkvalitativ vidvinkel- eller normalzoom täcker in de flesta motiv och situationer. Det gör utrustningen både smidigare och billigare än om man ska bära på fasta brännvidder för alla olika sammanhang.

Läs hela testet här: Nikon AF-S 70-200/4G ED VR