Inspiration: Natur & makro

Vi behöver inspiration och ibland stöter man på bilder som gör att man vill ta ledigt från jobb och andra förpliktelser för att plåta! En fotograf som inspirerar är Jose Pesquero Gomez - kolla in bilderna, stick från jobbet och ta med kameran!

Själv blev jag inspirerar av makro-bilderna och tanken att fotografera våra insektsvänner i motljus istället. Att få fram formerna och konturerna istället för detaljerna i ett varmt och mjukt kvällsljus är något jag tänker testa på! Att hitta mönster i miniatyrvärlden istället för att skapa de mer klassiska bilderna på spindlar och fjärilar är också något jag ska ge mig på. Vad inspirerar dig? Dela gärna med dig av något som inspirerar dig (som kommentar).

Kolla in Joses bilder här: National Geographic: Jose Pesquero Gomez