GH5 uppdatering!

Nyhet

Panasonics sen länge utlovade uppdatering till GH5 närmar sig och det är en hel del som kommer att bli bättre och GH5:an blir nästan en GH6 i och med de nya funktionerna som blir upplåsta. Vi gillar såna här nyheter!

Att få en uppdatering som firmware som ger nya verktyg och gör kameran klart bättre är något vi känner igen mer och mer de senaste åren då tex. Fujifilm, Nikon och Canon släppt starka uppdateringar till en del produkter. GH5 får nu utlovade 400 Mbps i 4K och 200 Mbps i Full HD, högre upplösning i anamorfiskt läge (4:3) och Hybrid Log Gamma-läge (HDR Tv-ready). Autofokusen kommer att bli mer responsiv och generellt bättre, i synnherhet i 24p. Tethered shooting via USB, bättre bildstabilisering i handhållet läge, fler funktioner för det trådlösa läget och småbuggar fixade.

Se vår film om GH5: Youtube: Panasonic DC-GH5

Så fort den nya uppdateringen släpps kommer vi att meddela det i Bloggen och på produktsidan för GH5 på vår hemsida. Du kan redan nu köpa din GH5 och vi har en kampanj för tillfället där du gör ett extra bra köp just nu. Vi byter även in din gamla kamera, maila eller ring oss för mer information och hjälp att göra din beställning.

Läs mer och boka här: Panasonic Lumix DC-GH5 kamerahus