EXPO 2017

Nu inbjuder vi till CyberPhoto EXPO 2017 som går av stapeln den 30 september 2017! Vi håller till på Nolia och det blir ett späckat program med föreläsningar och en mässa med nordiska fotoleverantörer på plats. Även en värdefull nyhet i år...

Lördag den 30 september är EXPO öppen kl 10-17 och det är fri entré hela dagen! Mässan har fler leverantörer, dubbelt så mycket personal och fler erbjudanden än förra året. Dessutom finns ett stort kafé på plats och föreläsningar hela dagen (också utan kostnad/anmälan). Sony, Nikon, Canon, Olympus, Panasonic, Peak Design, Manfrotto, Sigma, Tamron, Pentax, SIRUI, Zhiyun, Röde, Profoto, Uniqball, EIZO, Epson, Fondprodukter, Elinchrom, Lastolite, Samsung, Huawei m.fl. finns på plats på EXPO för att visa foto, video, studio, outdoor, mobiltelefoner och mycket mer. Information om alla leverantörer och schema för föreläsningar kommer inom kort - se till att boka in ett besök i Umeå den 30 september 2017!

Den fina nyheten i år, vad är det? Jo, vi arrangerar workshops inom olika genrer dagen innan EXPO, den 29:e september, också på Nolia i Umeå, som är helt kostnadsfria för dig som besökare. Då det är ett begränsat antal till varje pass och workshop så måste man anmäla sig och få en bekräftelse för att kunna besöka dessa. En jättefin möjlighet för dig som vill utvecklas inom vår fina hobby - helt kostnadsfritt! Mer om detta kommer inom kort, håll koll i Bloggen...

VÄLKOMMEN TILL EXPO 2017