DÖRR SL-45

Nyhet

En helt ny produkt för belysning av produkter, porträtt och annat är DÖRR SL-45, en ringbelysning modell större, men till ett mycket "humant" pris. Vi kommer att testa den inom kort men du kan beställa den redan nu...

Vi vet redan att det är en bra och smart produkt för att enkelt ta porträttbilder med mer liv i och man får dessutom den "snygga" ringen i ögonen som ger en extra detalj i bilden. Man kan lätt få besvärande fula belysningsreflektioner i ögonen av softboxar och andra hjälpmedel men en läcker cirkelformad reflektion stör inte på samma sätt. Det är så klart en smaksak men vi har saknat en stark, enkel och prisvärd ringbelysning modell större och nu är den här. 5500K i färgtemeperatur är bra och det medföljer en smidig väska som är bra när belysning får åka med överallt.

Läs mer och boka ditt exemplar här: Dörr SL-45, studioringbelysning