Belysa med LED

Att använda blixtar ger otroliga möjligheter och är ohotade när det gäller mängden ljus men de ställer också krav på dig som fotograf. Att arbeta med fast belysning är mycket enklare och man kan få till rätt bra resultat även vid fotografering!

Den här bilden tog vi i lördags i en mörk och dunkel mekanisk verkstad med Quadralites LED-600 som är riktigt, riktigt bra alternativ för dig som vill ha mycket ljus till bra pris. Enkla att reglera, jämnt och fint ljus och lättviktare vilket gör att det inte är besvärligt att flytta på dem. Hur många behöver man? Man kommer långt med två stycken men plåtar man mycket och större föremål, som bilar, rekommenderar vi att man har tre stycken. Den här bilden är tagen med en Nikon D5 på 1/60 sek, f/5,6 pch ISO 200. Skarpt och bra tack var just belysningen.

Läs mer och beställ här: Quadralite LED 600 videobelysning

PS.Ser du vilken bilmodell det är på bilden?