Sigma är det nya normala

Vanligaste omfånget idag för fullformatskameror är 24-70mm och där har både Sigma och Tamron nu lanserat nya varianter som vi testar och gör film om (för tillfället om Sigmas nya!). Omfång som passar oss som gillar att plåta bilar...

Just 24-70mm är väldigt behändigt när det gäller bilfotografering och dessa objektiv är dessutom skarpa från stor bländaröppning om man vill ha lite kortare skärpedjup och kort slutartid. Har personligen använt just 24-70mm för det mesta när det gäller bil och MC-fotografering och även om de kan kännas lite "tråkiga" som objektiv så levererar det alltjämt. Både Canons och Nikons variant är riktigt bra och nu finns uppdaterade och moderna varianter från både Sigma och Tamron. Sigma finns redan på lager och du kan beställa ditt exemplar hos oss!

Den här bilden har Jessica Feder skickat in till oss och vi gillar känslan i bilden...hoppas att du får inspiration för att själv komma ut och ta en härlig bild på din bil eller motorcykel. Skicka gärna in en bra fordonsbild till oss som vi kan dela med oss utav för gemensam inspiration.

Ha en fin helg!

Klicka här: Sigma 24-70/2,8 DG OS HSM Art