Nikon D850 och 8K timelapse

Förra veckan skvallrade Nikon, lagom till 100 års-kalaset, att man har en D850 under utveckling som kommer att lanseras lite senare. Efter det har det kommit ut en del bilder och filmer från Nikon men vad kan vi förvänta oss?

Vi vet inte mer än du men vi har lite förhoppningar och tankar kring den nya Nikon-kameran. D810 har varit med sen 2014 (tiden går snabbt, ja!) och D850 kommer att vara eftertraktad så länge den håller vad som förväntas, och kanske överträffar förväntningarna. Vi vet från en av filmerna som Nikon släppt att den kommer ha 8K timelapse, något som vi redan gjort en egen film om när det gäller Canons 5D Mpixel 5DS / R. Bortsett från det då? Vi tror att den kommer att ha högre upplösning, dock en relativt liten uppdatering då redan 36 mpixel räcker väldigt långt. Canons 50 mpixel kommer inte att överträffas är vår gissning. Vikbar eller vinklingsbar skärm är vi rätt säkra på, belysta knappar, XQD och SD-kortplats för snabba kort, 4K video och en autofokus ärvd från D5. Inbyggd WiFi, Bluetooth och en uppdaterad snapbridge och extremt bra dynamiskt omfång. Som vanlig från Nikon med bra ergonomi, bra sökare och en spegel...det är vad vi tror att D850 kommer att innehålla och gör den det kommer det att bli en mycket eftertraktad kamera!

Vad tror och hoppas du att D850 kommer att innehålla? Skriv gärna en kommentar!

Vill du se vår film om 8K timelapse och Canon EOS 5DS / R? Kolla in här: Youtube: Canon EOS 5DS R - 8K Timelapse