Tävla om Premium

Just nu kan du vinna en Sony Xperia XZ Premium, Sonys nya "lyxmobil" som släpps nästa vecka! Enkelt att delta, du lägger upp en bild på Instagram på temat "X" och taggar rätt så är det klart. Vinsten skickas den 9 juni...

Det här är en telefon för dig som har höga krav på finish, design, känsla och funktion. Sony har tagit i från tårna för att skapa en mobiltelefon som imponerar på dessa plan och efter att vi testat den ett tag så märker vi att de lyckats. Den känns riktigt genuin och inget snack om att den utstrålar exklusivitet, på ett positivt sätt. Se till att vara med och tävla så har du chansen att vinna en XZ!

Du hittar oss på @cyberphoto_se och tävlingen pågår till 8 juni 2017. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren, juryns beslut går ej att överklaga.

Läs mer om XZ Premium här: Sony Xperia XZ Premium