Quadralite Stroboss 60

Test

Nu släpper vi testet på Quadralite Stroboss 60 som är en blixt med mycket effekt och en riktigt diger funktionslista. Att använda blixt för att plåta i motljus i sommar är ett måste...i synnerhet för oss som gillar porträtt!

Mats skriver: Stroboss 60 känns bättre och mer påkostad både i funktion och mekanik än de flesta liknande modeller vi testat. Alltifrån känslan i vinklingen/vridningen av zoomhuvudet och den fina punktmatrisdisplayen (med riktigt bra bakgrundsbelysning), till den rejäla blixtfoten i metall och den snabba och någorlunda tysta zoomfunktionen. Tack vare punktmatrisdisplayen har tillverkaren kunnat göra ett mer genomtänkt och intuitivt gränssnitt, som anpassar sig efter vilket blixtläge du använder, likt de som originaltillverkarna har på sina finare modeller.

Läs mer här: Quadralite Stroboss 60 test