Quadralite Stroboss 58

Test

Blixt som fungerar bra vid användning trådlöst...ja, det är något många av oss vill ha och Quadralite Stroboss 58 är ett mycket bra val. Stroboss har överraskat oss med bra prestanda och funktioner, läs mer i Mats senaste test!

Mats skriver: Stroboss 58 är en mycket kraftfull och kompetent kamerablixt som är kompatibel med alla Canon-kameror via full E-TTL/E-TTL II, eller Nikon via Full I-TTL. Blixten fungerar lika bra oavsett om du använder den i manuellt, halvautomatiskt eller helt automatiskt läge. Du kommer att uppskatta denna flexibilitet, både om du är professionell eller amatörfotograf. Med denna blixt kan du dra nytta av alla kamerafunktioner, inklusive synkronisering med första och andra ridå, synkronisering med korta exponeringstider (upp till 1/8000 s), exponeringskompensation för blixten (bracketing/gaffling) och exponeringslås. Batteriet som sitter i Stroboss 58:an är ett Li-Ion batteri på hela 2000 mAh, vilket ger en fantastisk kapacitet för att avfyra ca 650 blixtar på full effekt (jämfört med de flesta proffsblixtar som bara klarar runt 100 blixtar på full effekt med 4 AA batterier av bästa sort).

Läs mera här: Quadralite Stroboss 58 test