Panasonic Lumix G X Vario 35-100/2,8 II Power OIS

Test

Vi testade version II av 12-35:an från Panasonic nyligen och nu är det dags för test av 35-100mm version II. Vill du bara läsa tester? Filtrera längst upp i Bloggen på "Tester" så hittar du bara dessa. Ha en god stunds läsning!

Mats skriver: Byggkvaliteten känns hög och zoom och fokusreglage går med lämpligt motstånd. Objektivet är också damm- och stänkskyddat för att kunna användas även när förhållandena inte är de bästa. Optiken stöder Panasonics 5-axliga Dual IS-system, som kombinerar optikens egen optiska bildstabilisering (Power O.I.S) med kamerahusets sensor shift-stabilisering för att tillsammans ge en mycket effektiv stabilisering (med dual I.S 2 kompatibla kameror förstås). Blomformat motljusskydd ingår.

Läs hela testet: Panasonic Lumix G X Vario 35-100/2,8 II Power OIS test