Panasonic Lumix G X Vario 12-35/2,8 II ASPH. Power O.I.S

Test

Längsta rubriken på länge, eller produktnamnet i alla fall, och då är frågan om det betyder att det är en bra produkt? Den första generationen 12-35mm från Panasonic är mycket bra och det här är version II, är den då bättre?

Mats skriver: Panasonic släpper en uppdaterad version av objektivet Panasonic Lumix G X Vario 12-35/2,8 Asph/Power OIS. Det nya objektivet har en ny design, förbättrad autofokuskontroll, är damm-, stänk- och frysskyddat samt kompatibel med 5-axlig dual I.S 2. Ljusstyrkan på f/2,8 genom hela zoomomfånget ger möjlighet att fotografera i sämre ljusförhållanden med bra kvalitet. Objektivet lämpar sig också bra för fotografering i fält och på resan.

Läs resten här: Panasonic Lumix G X Vario 12-35/2,8 II ASPH. Power O.I.S test