Magmod (3 produkter)

Test

Vi lägger upp testet på Magmod nu och det är tre olika produkter som är testade. Vad är Magmod kanske du tänker och det med all rätt då det är ett relativt nytt system men låt oss säga att det är värt att kika närmare på och då passar vårt test bra.

Mats skriver så här om Magmod: Nu behöver du inte lägre förlita dig till dåliga lösningar med kardborre- eller gummiband, när du vill använda en ljusformare till din kamerablixt. Du kan bokstavligen kasta en MagMod modifierings på din blixt och den snäpper omedelbart på plats, varje gång. Det blir inte snabbare än så. När du fotograferar i en flexibel miljö, måste du kunna ändra ditt ljus snabbt. Alla produkter i MagMods sortiment har utformatsmed tanke på enklaste, men mest funktionell form. Inga rörliga delar, som kan lossna eller tappas bort och inga speciella inställningar, bara mycket enkla ljusformare som gör det de ska, varenda gång.

Läs mer här:
MagMod basic kit
MagMod MagBounce
MagMod MagSphere