Fujifilm GF 32-64/4 R LM WR

Test

Vi fortsätter våra tester av GFX-produkter från Fujifilm och idag kan du läsa testet på 32-64mm-objektivet. Vi kan också skvallra om att vi släpper en film om GFX inom kort...som är värd att se för dig som är nyfiken på mellanformat!

Mats skriver så här: Optiska egenskaper som vinjettering, distorsion och kromatisk aberration håller sig inom försumbara nivåer, och inget som märks på JPEG-filerna som de kommer ur kameran. Samtliga bilder nedan är tagna i JPEG format, och resultatet blir i regel så otroligt bra att behovet av RAW-format minskas radikalt. Nu ska man vara medveten om att Fujis kameror trixar och fixar mycket med bilderna digitalt direkt i kamerorna, det kan faktiskt vara svårt, nästan hopplöst, ibland att göra bilderna bättre från rå-filerna än vad kameran klarar.

Läs mer här: Fujifilm GF 32-64/4 R LM WR test