DJI Spark

Nyhet

Nu är var mans drönare här! En liten och lättmanövrerad följeslagare som kan följa dig överallt och fånga de mest fantastiska vyer av dina dagliga äventyr. Vi gissar att det här blir en stor succé så boka nu för att få din DJI Spark så snart det går!

DJI är ett välkänt namn, det står för hög kvalitet och innovativa lösningar när det gäller drönare med kamera. Nu kommer nästa produkt i deras flotta line-up. DJI Spark är en makalös liten hjälpreda för dig som vill fånga den stora bilden kring dina upplevelser. Till råga på allt har den en mycket trevlig prisbild, tillgänglig för de flesta.

Du aktiverar DJI spark med ditt ansikte via en smart ansiktsigenkänningsfunktion. Du kan även styra den med olika handrörelser eller med fjärrkontroll (ingår endast i Combo-kitet).

Den spelar in video i full HD-upplösning och kan föra över video på upp till 2 km avstånd via WiFi. Spark tar stillbilder i 12 Mpixel.
Konstruktionen är tålig och lättmanövrerad, den kan t ex landa i din handflata efter avslutat uppdrag.
DIJ Spark finns i fem häftiga färger.

Läs mer här och boka ditt exemplar redan nu:
DJI Spark