DJI Goggles

Nyhet

En produkt som inte är helt ny egentligen men nu är de officiellt lanserade, DJI Goggles, glasögonen som ger dig möjligheten att flyga din drönare och uppleva perspektivet och filmningen på ett väldigt interaktivt sätt...är det värt pengarna?

Som pryl, absolut, det här är superhäftigt och är något man kunde ha sett i en Sci-Fi eller actionfilm som handlar om framtiden...och nu är den här för oss vanliga pryltokar för några tusen kronor. I Head Tracking Mode så kontrollerar du drönaren med ditt huvud genom att svänga, tilta osv. Head Tracking Gimbal Mode så styr du drönaren som vanligt men styr vart kameran filmar med dina huvudrörelser. Det här är superläckert och modernt...frågan är om det behövs? Som med mycket annat, troligen inte, men som med desto mer - det är så häftigt och därför vill man ha det! :)

Läs mer och boka här: DJI Goggles 3D-glasögon för drönare