Canon EF-S 18-55/4-5,6 IS STM

Test

Mats har tagit med sig Canons senaste 18-55mm för test och du kan läsa testet på hemsidan nu...STM är ett koncept som vi lärt oss att uppskatta och du hittar det tillsammans med bildstabilisering för relativt lite pengar i detta objektiv.

Mats skriver: Ytterligare en uppgraderad 18-55mm normalzoom från Canon med inbyggd stabilisering, internfokusering och STM-motor. STM är Canons senaste variant av tyst AF-motor, speciellt framtagen för videofilmning. Det som skiljer denna modell från den tidigare Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS STM, är en lite ändring i ljusstyrkan samt att denna nya version är ännu smidigare i formatet (bl.a 13 mm kortare) än föregångaren och ska enligt Canon ge en snabbare autofokus.

Läs hela testet här: Canon EF-S 18-55/4-5,6 IS STM test