Sony Lanserar A9

Nyhet

Kvällen avslutas med två tunga lanseringar från Sony, en helt ny kamera och ett nytt objektiv! Vad sägs om A9, ett fartmonster som läser av sensorn på ett unikt sätt och tar upp till 20 bilder per sekund med en jättebuffert tillgodo?

För det första så lanserar Sony ett FE 100-400mm F4.5-5.6 G Master OSS (GM) som blir supertelezoom med kanonskärpa ändå ut till yttersta hörnet i bilderna och vi vet hur bra GM-objektiven som redan lanserats varit så förväntningar är högt ställda! Mera om detta objektiv kommer på hemsidan under morgondagen. Leveranserna påbörjas i juni och priset landar på ca 29000kr.

Boka ditt exemplar hos oss redan nu: Sony FE 100-400/4,5-5,6 GM

Sony Alpha 9 eller A9 blir en nyhet som verkligen visar att Sony vill vara med på allvar. Massor av nya funktioner och fördelar i en högteknologisk produkt sammanfattar A9. Ingen superhög upplösning eller 6K video utan snarare fart och kvalitet samt Ethernet - här visar man att A9 ska tävla med de renodlade proffskamerorna och visst blir det kul att se hur denna står sig i det sammanhanget. Vad sägs om 20 bilder per sekund, en buffert på 241 RAW-bilder och 693 autofokus-punkter som täcker 93% av sensorn?

Boka ditt exemplar hos oss redan nu: Sony Alpha A9 kamerahus