Leofoto LN-404C

Test

Vi fortsätter att släppa tester på Leofoto och vi har testet "värstingen" LN-404C som är en rejäl pjäs som också kostar några kronor mer än de flesta andra. Mats har haft med sig detta stativ under en period - så hur är den?

Mats skriver: LN-404C är ett högt och oerhört kraftigt stativ som klarar rejält tung utrustning och krävande användningsområden. Vi har inte lyckats "rubba" det och då har vi bokstavligen hängt under det med full kroppsvikt (60-70kg - täcks inte av garantin!). Skillnaden mot LN-364C är kort sagt att allt är grövre dimensionerat. Liksom lillebror LN-324C/LN-364C saknar 404C mittpelare. Istället har den en spindel där man montera antingen en topplatta eller en insats för videohuvud/nivelleringshuvud med 100 mm halvboll.

Läs hela testet här: Leofoto LN-404C test