Inbjudan: Umeå

Nästa fredag, den 28 april, välkomnar vi dig till 1646 Studios i Umeå för en kostnadsfri workshop med Bingo Rimér och möjligheten att snacka foto med Panasonics Erik & Tobias - vi har nya GH5 på plats så klart - hjärtligt välkommen!

I samarbete med Medborgarskolan och Umemodellen ser vi till att du får möjligheten att lära dig mer om porträttfotografering tillsammans med en av våra bästa och mest kända porträttfotografer, Bingo Rimér. Med sprudlande glädje och fart får du tips, tankar och inspiration till att ta bättre bilder. Vi erbjuder dig att vara med helt utan kostnad och du ser schemat här nedan - se till att vara på plats! Panasonic är på plats med alla sina produkter och du kan testa GH5 eller någon annan av nyheterna och snacka fotoutrustning, video och fotografering. Vi ser till att det finns fika på plats.

13:30 Lokalen öppnar - 1646 studios, Lärlingsgatan 18, Umeå
14:00 Workshop med Bingo - anmälan enligt nedan, kostnadsfritt! (ca 90 min)
16:30 Workshop med Bingo - anmälan enligt nedan, kostnadsfritt! (ca 90 min) - FULLBOKAD!
19:00 Vi stänger för ikväll - tack för besöket!

Det är öppet 13:30-19:00 och du är välkommen när du önskar utan att anmäla dig, ta en fika och snacka fotografering och kolla på bilder. Vill du delta i Workshop så krävs anmälan till blogg@cyberphoto.se. Det är kostnadsfritt och båda omgångarna är med samma innehåll, välj den tid som passar dig bäst helt enkelt - ta gärna med din egna kamera.