Imorgon: Umeå

Imorgon är det öppet i 1646 Studios från kl 13:30 till 19:00 så kom förbi, ta en fika och snacka video och foto med Panasonic som är på plats! Workshop med Bingo Rimér är kl 14:00 och 16:30 och är fullbokade. Välkommen att kika förbi!

Som sagt är workshopen fullbokad men du kan komma till studion för att snacka med oss eller Panasonic. Mellan ca 15:30-16:30 finns Bingo på plats att snacka fotografering med så dyk in och inspireras till att ta bättre bilder och behålla glädjen i fotograferandet. Du är hjärligt välkommen!

I samarbete med Medborgarskolan och Umemodellen ser vi till att du får möjligheten att lära dig mer om porträttfotografering tillsammans med en av våra bästa och mest kända porträttfotografer, Bingo Rimér. Med sprudlande glädje och fart får du tips, tankar och inspiration till att ta bättre bilder. Vi erbjuder dig att vara med helt utan kostnad och du ser schemat här nedan - se till att vara på plats! Panasonic är på plats med alla sina produkter och du kan testa GH5 eller någon annan av nyheterna och snacka fotoutrustning, video och fotografering. Vi ser till att det finns fika på plats.

13:30 Lokalen öppnar - 1646 studios, Lärlingsgatan 18, Umeå
14:00 Workshop med Bingo - anmälan enligt nedan, kostnadsfritt! (ca 90 min) FULLBOKAT!
16:30 Workshop med Bingo - anmälan enligt nedan, kostnadsfritt! (ca 90 min) FULLBOKAT!
19:00 Vi stänger för ikväll - tack för besöket!