DJI lanserar!

Nyhet

Det kommer en ny version av Phantom men i generation 4 som funnits ett tag, nämligen Advanced. Stora skillnaden blir att den får en kamera av rang - nämligen med en 1" bildsensor på 20 mpixel - något vi känner igen från de mest avancerade kompaktkamerorna!

Kameran klarar 4K video i 60 bilder per sekund och upp till 14 bilder per sekund i seriebildtagning. Uppdaterade FlightAutonomy System med fem sensorer för att undvika objekt i vägen för drönaren är inbyggt i Advanced-versionen. Fler komponenter i dyra material som magnesium och titan gör att den är tåligare än Phantom 4 men trots det, lättare. Mekanisk slutare, 7km räckvidd, 30 minuter flygtid och både H.264 samt H.265-kod upp till 100 mbps för filmen. Fjärrkontroll medföljer och finns i två versioner, med eller utan inbyggd display. Plus (+) betyder att man får med en fjärrkontroll med 5,5" display, Full HD och hög kontrast samt ljusstyrka även för soliga dagar.

Boka din Phantom 4 Advanced redan nu: DJI Phantom 4 Advanced