Canon lanserar!

Nyhet

Idag lanserar Canon ett par nyheter och det är en produkt som är lite extra spännande då den är bra prissatt, i synnerhet om den levererar bra bilder, nämligen ett 35mm makro-objektiv med inbyggd belysning för ca 4350kr inkl moms!

Den heter Canon EF-S 35mm f/2,8 Macro IS STM vilket berättar att den har både bildstabilisering och STM-motorer för snabb, exakt och bra fokusering samt kompensation för vibrationer och rörelser. Trots sitt lilla yttre har den 10 olika linselement varav ett är asfäriskt (korrigerar en del optiska fel) och en 7-bladig bländare samt då en inbyggd belysning. Just belysningen gör detta objektiv extra spännande och an har dessutom delat upp belysningen i två halvor som man kan ha igång samtidigt eller välja endast den ena halvan för att tex kompensera infallande ljus i bilden från ena sidan. Smart och kreativt - sånt här gillar vi, Canon! Mera kreativa lösningar till bra pris!

Boka här: Canon EF-S 35/2,8 Macro IS STM

Canon lanserar också en ny resekamera med riktigt fina specifikationer, Canon Powershot SX730 HS. Vad sägs om 5,9 bilder per sekund, 20,3 mpixel, 24-960mm (motsvarande brännvidd, 35mm) och inbyggd WiFi samt NFC. Vinklingsbar skärm, bildstabilisering och Bluetooth också...alltså en fullspäckad resekamera med massor av zoom för 4290kr.

Boka här: Canon PowerShot SX730 HS