Canon EOS 77D

Test

Bland alla modeller som hamnar lite i kläm mellan de billigaste och de mer professionella hittar vi EOS 77D som är en mycket kompetent kamera och vi har släppt vårt test idag - helt kostnadsfritt för dig att läsa, klicka bara på länken nedan!

Mats skriver: Med Canons gratis-app Camera Connect kan man bl.a. överföra och titta på bilder i sin smartphone eller surfplatta. Trevligt också med NFC på kameran för snabbare och direkt uppkoppling till appen i smartenheten. Det ska vara enkelt och gå fort att koppla upp sig, annars tröttnar man ganska snabbt på att använda sig av Wifi. Det går även bra att ta bilder och styra kameran via appen. Åtkomliga funktioner är bländare och slutartid (beroende på inställt exponeringsval i kameran), zoom, exponeringskompensation, ISO, bildtagningsläge och AF-läge. Man kan även flytta fokuspunkten genom att trycka på smartenhetens skärm. Tack vare Bluetooth så kan du låta kameran vara ständigt uppkopplad för enklare överföring av bilder till din smartphone eller surfplatta.

Läs hela testet här: Canon EOS 77D test