Lokalt landskap

En av våra lokala fotografer, i norrland, Sture Marklund, har skickat in den här bilden till vår landskapstävling som tog slut i måndags. Ett bidrag som tog sig till sista gallringen och som vi tycker mycket om. Passar fint till jul dessutom, eller hur?

När vi gått igenom landskapsbilderna så har det varit nästan 300 bidrag, ca 20% i svart/vitt och ca 15% var på vinterlandskap. Över hälften av bilderna är från sommarhalvåret eller tropiska klimat så vi verkar gilla att plåta när det är varmt och bekvämt, även om vinterlandskapen kan bjuda på otroligt vackra miljöer. 5 bidrag var från urbana miljöer och 25 bidrag var tagna när det är natt eller i alla fall efter mörkrets inbrott. Vi har fått se otroligt många vackra bidrag och vi kommer att dela med oss av några favoriter i bloggen.