Julklapp 2017

Vem man än frågar så får man höra att tiden går så fort, det är redan dags för jul och snart vänder det och blir ljusare - vilken härlig tid! Behöver du julklappar så är det läge att beställa nu, vi skickar samma dag om du beställer senast kl 16:30.

Butiken har öppet vardagar 10-17 med extra öppet till 18:00 den 20, 21 och 22 december. Lägg gärna din order innan du besöker oss så går det snabbare och smidigare vid uthämtningen. Ett tips är att komma mellan 10-12 eller 13-15 då vi har färre kunder än mitt under lunch eller sista timmarna - välkommen! För dig som beställer på hemsidan så gäller följande: finns produkten på lager och du har gjort klart köpet i kundvagnen innan kl 16:30 så packar, och skickar, vi den samma dag. Postnord har lagt in extra resurser kring jul och även en utkörning till ombud lördagen den 23:e december i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi rekommenderar att du lägger din beställning så fort som möjligt men du kan beställa ända fram till 20:e december för att hinna få din julklapp på plats till julafton*

Har du frågor så ring oss på 090-2007000 eller maila oss på info@cyberphoto.se så hjälper vi dig mer än gärna!

Tips! Följ din order i Postnord-appen, mycket smidig lösning för att ha kontroll på din order. *Gäller självklart produkter som finns i lager vid beställningen och att du har gjort klart köpet i kundvagnen senast kl 16:30 den 20:e december 2017.