Gröne jägaren

Är tillbaka och jagar på himlen - igår var det kanonläge med fina vita vidder och krispig härlig luft. Ihop med en "supermåne", som Aftonbladet kallar det, som sällskap var det inte svårt att motivera sig att vara ute.

En bra produkt att ha med sig där ute är en PowerVault eller ett externt batteri för drift av kameran, i alla fall om du har en kamera som tar emot laddning via USB. När det blir kallt kan det korta batteritiden rejält och när man tar många och långa exponeringar blir det tufft med kräm. En som är vår favorit är den med handvärmare inbyggd som du hittar via länken nedan. Att ha en inbyggd handvärmare är guld värt, väldigt smart och skönt när man väl sitter där ute och väntar på det perfekta tillfället!

Läs mer här: Jupio Power Vault Heat 6000 handvärmare och reseladdare

Foto: Thomas Lövgren, CyberPhoto