Gott nytt år!

TACK till alla er som följer oss och ringer, mailar och beställer produkter, vi är mycket tacksamma! Nu är 2017 över och vi ramlar in i 2018, ett år med fotomässan i Stockholm, CyberPhoto EXPO i höst och stora Photokina i Köln...

Högst intressant för oss som gillar foto och video alltså, och vi vet att januari tjuvstartar med lite häftiga nyheter när det gäller produkter så håll ögonen öppna! Vad hände 2017 egentligen? Vi har gått igenom ALLA nya produkter som vi har i sortimentet och det blev CyberPhoto Awards 2017, en lista av pristagare som på 5 minuters läsning konkluderar årets nyheter. Håller du med? Vad tycker du? Skriv gärna en kommentar och om vad du hoppas dyker upp under 2018. Vi hoppas så klart på nya prylar men det är svårare än på många år att önska sig specifika funktioner och produkter för det mesta finns redan, eller vad tycker du saknas? Med Photokina i höst så tror vi att det kommer att bli ett år av starka produkter och det från praktiskt taget alla stora tillverkare. Mycket rykten florerar kring Nikon och Canon men om vi minns förra Photokina så var en av de stora överraskningarna Fujifilms mellanformatskamera GFX - en rejäl överraskning - vem kan bli årets överraskning?

GOTT NYTT ÅR!

Läs allt om vinnarna här: CyberPhoto Awards 2017