Vinnare - Instagram månbild

Stort tack till dig som har bidragit till veckans Instagramtävling. Vi efterlyste denna gång din bästa månbild och vi har fått in många fina bidrag. Vinnaren är nu utsedd och vi säger ett varmt grattis till Mikael Jonsson som har tagit den här bilden.

Månen har fascinerat människor i alla tider och så även oss den gångna veckan. Vi har turen att bo på en plats med olika årstiden och en vilt skiftande miljö. Höst och vinter bjuder på sina egna utmaningar och möjligheter för oss fotografer. Vinnarbilden är tagen i Skeppsmalen för en vecka sedan. Mikael säger att man ser fyrens siluett mot en nästan (98%) fullmåne. Bidraget tog hur som helst hem 100% av en LowePro Flipside 400 AW II camoflage. Grattis, vi hoppas att den kommer att vara till mycket glädje för dig när du är ute på kommande fotoexpeditioner.

De två andra bidragen som du kan se och inspireras av här ovan är inskickade av:
Kjell Fahlander bidraget till vänster, kamera Oly OM-D E-M1 med Samyang 7,5 mm fisheye. Kameraläget ”Livecomp” 6 s exp 800 ASA f 3,5 totalt ca 30 s. Fjärrstyrning från iPad.

Till höger ett bidrag från Beatrice Karjalainen tagen med en Sony a6000 och Samyang 12 mm.

Häng med oss på Instagram du också @cyberphoto_se!

Läs mer om LowePro ryggsäcken här, exklusiv modell i begränsat antal.