Vinn biljetter!

Skid- och Snowboardälskare, Untracked Film Tour kommer till Umeå och Väven på Fredag! Vi tävlar ut 3 x 2 st biljetter värde 190kr/st så att du kan ta med en vän till eventet. Du tävlar enkelt genom att följa instruktionerna nedan.

Om du gillar skid- och snowboardfilm och bor hyfsat nära Umeå så missa inte möjligheten att träffa likasinnade under Untracked Film Tour nu på fredag den 10 november. En inspirationskväll där du kan kolla in de senaste filmerna, möta filmare, åkare och få kläm på lite nyheter. En filmturné att bli inspirerad av inför den kommande säsongen.

Tävla om biljetter så här:

När Panasonic GH5 testades av vår testare Mats sa han att den "...förmodligen (är) en av de mest kompetenta av..."
Ja, vad då?

Maila svaret på frågan till oss på blogg@cyberphoto.se med en kort motivering varför du och din vän bara måste ha biljetter till eventet.
Glöm inte meddela namn på er båda.
Tävlingen avslutas idag tisdag kl 23:59. Vinnare meddelas via e-post under onsdagen den 8:e november.

Lycka till!

Du kan läsa mer om Untracked Film Tour här