Tråkigt väder?

Fy vad tråkigt det kan vara vissa dagar den här tiden av året. En filt, en bra film och lite fika låter som en dröm de dagarna...eller så kan man passa på att redigera lite bilder. Eller trixa lite inomhus med enkla medel!

Blommor kanske inte tillhör det roligaste motivet för många av oss även om former och färger ofta är fantastiska. Att använda lite kreativitet, belysning och en sprayflaska med vatten kan skapa helt andra förutsättningar och bilder som lätt kan platsa som bakgrundsbild på datorn eller i telefonen för att skapa lite lugn och harmoni - roligt att ha tagit den bilden själv, eller hur? Den här bilden är en enkel och relativt snabbt tagen bild och lite retuscherad (fanns ett lite störande löv) som är betydligt roligare än de flesta andra blombilder. En mörk bakgrund, en LED-belysning och en sprayflaska med vatten och att man letar lite vinklar gör att den där orkidéen från ICA eller COOP kan få helt nytt liv och förevigas på en läcker bild.

Så nästa gång det är tråkigt väder, ta en riktigt läcker blombild!

Bra och prisvärd LED-belysning: Dörr Videobelysning DVL-192 LED