Sony FDR-AX700

Test

Är film något av din passion så kan det vara en god idé att syna testet av Sony FDR-AX700. Den här nya videokameran från Sony har en 1-tums Exmor RS™ CMOS sensor och deras Fast Hybrid AF-system med hela 273 AF-punkter.

Vi har märkt hur intresset för rörlig bild ökar markant och idag kan vi glädjande nog presentera ett test på en seriös videokamera från Sony som definitivt kittlar det kreativa sinnet. Sony FDR-AX700 är tänkt för dig som har lite större krav på funktioner och bildkvalitet. Den ger dig som filmare stora möjligheter att styra över exponering och övrigt bildresultat. Den har även HDMI 4K, dvs kan skicka ren 4K-video till externa skärmar och till externa spelare, inbyggda gråfilter, superslowmotion med upp till 1000 bilder/sekund och mycket annat trevligt.


Du hittar testet i sin helhet här tillsammans med videosekvenser:Sony FDR-AX700