Rösta på Årets Nätbutik 2017!

Visst vet du att vi är nominerade till Årets Nätbutik 2017 och Årets Onlinevaruhus 2017 av Prisjakt. Gillar du vad vi gör så glöm inte att rösta på oss innan den 30 november. När du röstar hjälper du även organisationen Friends.

2017 är året då vi har fått dubbla nomineringar på Prisjakt, Årets Nätbutik 2017 och Årets Onlinevaruhus 2017. Det känns fantastiskt roligt att få dubbla utmärkelser. Vinnaren blir den som får flest röster på respektive utmärkelse så vi behöver verkligen din röst! Tävlingen pågår t o m den 30 november och du hittar den via länkarna här nedan. Det bästa av allt är att Prisjakt har lovat att skänka en krona för varje röst till organisationen Friends. Friends arbetar för att stoppa mobbing och diskriminering bland våra barn.

Rösta på oss som Årets Nätbutik 2017:

Om du sitter vid datorn klicka här
Om du använder mobilen så klicka här

Rösta på oss som Årets Onlinevaruhus 2017:

Så här går det till:
Klicka på länken nedan och scrollar ner till titeln "Årets Onlinevaruhus".
Du ser vår logo bland favoriterna. Klicka in och rösta.
Klicka in här och scrolla ner till Årets Onlinevaruhus för att rösta på oss i den kategorin

Ett stort tack till dig som tar dig tid och röstar på oss!