Nyheter från Peak Design

Lagom innan jul beräknar vi få in nyheter från Peak Design. Vi ser verkligen fram emot att få lägga vintervantarna på dessa uppdaterade modeller. Då kommer nämligen de nya versionerna av Peak Design Slide, Slide lite och det säkra fästet Capture 3.

Den nya generationen produkter innehåller Peak Design Capture v3, den senaste versionen av den säkra snabbkopplingen till din kamera. Capture v3 består av två delar, den ena fäster du enkelt på bältet, ryggsäcken eller väskan och den andra monterar på din kamera. Den är mindre, tunnare och lättare än tidigare modeller. Peak Design Slide är anpassad för större systemkameror och Peak Design Slide lite fungerar utmärkt för spegellösa kameror. Dessa rejäla och lättjusterade kameraremmar har fått en smidigare utformning och bättre grepp.

Peak Design levererar ett fint och säkert system för dig som uppskattar god ergonomi och tillgänglighet.

Håll utkik här i bloggen, säljstart för de nya produkterna blir kring den 12 december.