Nikon uppdaterar!

Nyhet

För dig som har Nikon med Snapbridge så har de nu uppdaterat appen rätt mycket och den finns för uppdatering på både Android och iOS nu. Version 2.0 heter den och är en välbehövlig uppdatering som vi väntat på.

Enklare och mer intuitiv jämfört med förut och med flera nya funktioner. Man kan nu registrera och koppla ihop appen med (upp till) fem olika enheter och full manuell kontroll av utvalda kameror (äntligen!). D850, D500, D7500 och D5600 är de som stöttas idag. Vitbalans, slutartid, bländare m.m. kan nu styrs direkt i vilket av P, A, S och M-lägena man önskar. Menyn ser lite annorlunda ut men vi har laddat ner och snabbt gått igenom det och man förstår snabbt vad som är vad. Tre huvudval i överkant för kamerakontroll, nedladdning till mobilen och ett tredje för molnuppkoppling och sen väljer man vad man vill göra under respektive val. Även ett "Power saving mode" finns nu för att bespara batteriet i din mobiltelefon eller surfplatta.

Så använder du en Nikon-kamera med Snapbridge, uppdatera appen nu!