Genesis Ryggsäck Denali

Test

Mats har testat en ryggsäck som vi hunnit sälja en hel del av, kort sagt en populär och MYCKET prisvärd modell. Genesis Deanli är namnet och vi får förslag på olika ryggsäckar varje vecka och det är få som vi väljer att sälja.

Mats skriver: Denali har flera fack för små tillbehör som laddare och extra batterier mm. samt en speciell hållare i luckan in till kameran för minneskort och objektivfilter. Denali är väldigt bekväm att bära tack vare midjebältet som går att spänna från två håll, midjebältet har även fickor för förvaring av mobil, nycklar och annat smått som man snabbt vill komma åt. Ett avlastande bröstband samt ett Air Flow System som bidrar till bra ventilation mellan ryggsäcken och ryggen gör Genesis Denali till en optimal vandringsryggsäck.

Läs mer här: Genesis Ryggsäck Denali test