Garmin Virb 360

Test

Kolla in testet på Garmin Virb 360 en tuff actionkamera med film upp till 5,7K och med en bildstabilisering som arbetar sfäriskt. Kristoffer här hos oss har tagit en ordentlig titt på nyheten och bjuder på egna filmsekvenser i testet.

Garmins fina actionkameror har vi talat om tidigare, nu har vi testat den senaste modellen Garmin Virb 360 en stöttålig och vattentät (ner till 10 m) kamera som filmar hela omgivningen runt dig. Tekniken med 360-kameror är fascinerande och vi har nog bara sett början ännu. Bilden här ovan har tagits med den roliga effekten"tiny planet". Kameran är väldigt användarvänlig och till och med efterbearbetningen är enkel att hantera.

Kristoffer skriver "Något som är riktigt skönt är att man inte behöver vara något proffs på efterbearbetning för att kunna skapa bra material, utan det är bara ta fram kameran och starta appen och sen är man igång. Bildstabiliseringen är bland det bättre vi har sett och med hjälp av VIRB Edit kan man på ett snyggt sätt skapa bra film."

Läs mer om vad Kristoffer säger i sitt test och kolla in testvideon:

Klicka här för att läsa om Garmin VIRB 360