Feiyutech WG2

Nyhet

Det här är en grymt bra produkt för dig som vill använda din actionkamera när det är tuffa miljöer - den är nämligen IP67-klassa och byggd för att hålla. En produkt som du inte kommer att vilja vara utan så fort du testat den...vi är säkra!

Du fäster din GoPro (eller kameror i liknande format) och får en stabiliserad bild med denna 3-axliga gimbal. Den har helt obegränsad rotation åt alla håll och är som sagt vädertätad för att hålla när man kör motocross, snöskoter, vattenskoter eller andra tuffare sporter eller i fuktiga eller blöta förhållanden. Enkel APP-styrning så att du har koll på bilden även om du har kameran på hjälmen eller någonstans där du inte kommer åt den. Se filmen på produktsidan för att få en upplevelse av vilket resultat du kan nå. Enkelt och relativt billigt verktyg för att skapa fantastiskt bra resultat.

Läs mer här: Feiyutech WG2